Liisa Lempinen

PsM, Psykologi, BBA

Kuka olen?

Koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä itsetutkiskelun tielle, olla itselleen lempeämpi – ja voida paremmin. Koskaan ei ole myöskään liian myöhäistä tuoda näkyväksi kaikkea sitä potentiaalia mikä sisälläsi jo on.

Haluan tarjota sinulle (ja työyhteisöllesi) onnellistamisen matkaa paremman itsetuntemuksen ja uusien näkökulmien avulla. Mukautan työskentelyäni tilanteen vaatimalla tavalla; joskus tarvitaan läsnäoloa ja turvallisuutta, ajoittain taas haastamista ja voimaa. Tarvittaessa työskentely sisältää keskustelun lisäksi myös psykologisia testimenetelmiä sekä kotitehtäviä.

Kokemustaustastani johtuen minulle on luontaista hahmottaa kompleksisia tilanteita laajasti eri näkökulmista, ja näin sparrata yhdessä kanssasi uusia suuntaviivoja sinun näköiseesi elämään, ja kohti parempaa hyvinvointia. Toiveesi mukaan voimme tavata joko Espoon toimipisteessämme, sinun valitsemassasi paikassa tai etänä.

Lue täältä Liisan tarina: Tärkeintä on liittyminen ja haavoittuvuuden äärellä oleminen

”Ymmärrän olleeni ennen Liisan työnohjausta aika vietävissä, mutta nykyään osaan myös sanoa EI, ja hallitsen elämääni paremmin. Olen jopa onnellisempi.”

”Liisa on hyvin paneutuva, aikaansaava ja ammattitaitoinen. Liisalla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky toimia rakentavasti haastavissakin tilanteissa.”

 


TYÖKOKEMUS

Minulla on 15 vuoden kokemus aikuisten osaamisenkehittämisen parista. Viimeiset vuodet olen yhä enemmän kouluttanut ja työnohjannut asiantuntijoita, esihenkilöitä ja johtajia, ja olen myös itse toiminut kymmenen vuoden ajan sekä esihenkilönä että liiketoiminnan vetäjänä monikansallisessa yrityksessä. Kliinisen psykologin työstä minulla on kokemusta työkykyyn liittyvistä kysymyksistä, masennuksesta, ahdistuneisuudesta, identiteetin etsimisestä, synnytyspelosta, lapsettomuudesta, lahjasukusoluhoidoista sekä sukupuolen moninaisuudesta. Lisäksi toimin Sosiaali- ja terveysministeriön Palveluvalikoimaneuvostossa seksuaaliterveyden jaostossa toimikaudella 2018 – 2020. Minulla on myös kokemusta SOS-kriisikeskuksen tukihenkilönä toimimisesta.

JULKAISUT

Aaltonen, S. & Lempinen, L. (2020). Opas sukupuolidysforiaan. www.mielenterveystalo.fi

Puustinen, N. Lempinen, L. & Tuisku, K. Mielenterveystalosta apua sukupuolidysforian kohtaamiseen. Lääkärilehti 6/2020.

Lempinen, L., Puustinen, N. & Tuisku, K. Sukupuolen moninaisuus ja sukupuolidysforia – mitä työterveyslääkärin on hyvä tietää? Työterveyslääkäri 3/2020.